Jans Mat & Vinhus AS
Nøkkeltall | 2019 | 2018 | ||
---|---|---|---|---|
|
Sum driftsinntekter | 0 | 0 | |
|
Sum driftskostnader | -5 | -8 | |
|
Driftsresultat | -5 | -8 | |
|
Resultat før skatt | -26 | 15 | |
|
Årsresultat | -26 | 425 | |
Tall i hele tusen. Valutakode: NOK | Vis alle regnskapstall |
Balanseregnskap | 2019 | 2018 | ||
---|---|---|---|---|
|
Varige driftsmidler | 0 | 0 | |
|
Omløpsmidler | 66 | 463 | |
|
Sum gjeld | 5 738 | 4 111 | |
|
Sum egenkapital | -3 557 | -2 869 | |
|
Sum egenkapital og gjeld | 2 181 | 1 242 | |
Tall i hele tusen. Valutakode: NOK | Vis alle regnskapstall |
Visittkort | |
---|---|
Markedsnavn | Renaa restaurant og matbar |
Orgnummer | 992 006 307 |
Telefon | (+47) 51 55 11 11 |
E-post | hovmester@jans.no |
Hjemmeside | www.restaurantrenaa.no |
Besøksadresse | Breitorget 6, 4006 Stavanger |
Postadresse | Breitorget 6, 4006 Stavanger |
Renaa restaurant og matbar holder til på besøksadressen Breitorget 6, 4006 Stavanger. Foretaket ble startet 23.11.2007 og registrert i brønnøysund-registrene 02.01.2008 og som et Aksjeselskap.
Du kan ta kontakt med Renaa restaurant og matbar på telefon 51 55 11 11, ved å sende en epost eller besøke deres hjemmeside.
Nøkkelpersoner
-
Lene Helland Husebø
Varamedlem
-
Ådne Kverneland
Styrets leder
-
Ådne Kverneland
Styremedlem
-
Åge Victor Husebø
Daglig leder
-
Åge Victor Husebø
Styrets leder